Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo

POSLEDNÍ NÁZORY

novinky

Každý návštěvník těchto stránek má možnost vyjádřit k receptu svůj názor, připomínku nebo vznést dotaz. Názory nejsou moderované, zobrazí se hned po zapsání k receptu. Zobrazuje se pouze dvacet posledních názorů v pořadí od nejnovějšího k nejstaršímu.

novinky

Martinčiny špagety
Ahoj, už jsem je také dělala podle Vašeho receptu a jsou moc dobré. Tradičně doma děláme tyto také moc výborné https://erecepty.eu/bolonske-spagety-s-medvedim-cesnekem/ Špagety s boloňskou omáčkou a medvědím česnekem. Mohu doporučit
jirina dne 9.12.2018
Hermelín v těstíčku*
Hezký den, vypadá velmi lákavě :) Hermelín máme doma v oblibě v jakékoliv podobě. Ten v těstíčku máme asi nejraději. Dělám už léta podle našeho tradičního moravského receptu https://erecepty.eu/hermelin-listovem-teste/ a mohu jen doporučit. Určitě zkusím podle Vašeho receptu pro změnu. Přeji dobrou chuť
sofie dne 9.12.2018
"Hop do vody" s houbami
Neznám ,pro mě neobvyklé,ale napoprvé je zkusím jen s cibulkou ke špenátu.
tralala dne 24.11.2018
"Hop do vody" s houbami
Vyborne a mam je moc rada,je to rychlovka Jita
Jita dne 19.8.2018
"Hop do vody" s houbami
Vyborne a mam je moc rada,je to rychlovka Jita
Jita dne 19.8.2018
Domácí šťáva z černého rybízu
Pro Krlu ze 14.7.2014: Podle výzkumů PET lahve a všechny ostatní plastové výrobky nejsou nevinné při použití zahorka. Uvolňují se z nich zdraví poškozující sajrajty, přinejmenším ovlivňující plodnost, je podezření na poškození genů apod. PET lahve a horká tekutina určitě nejdou dohromady.
Míla O. dne 14.7.2018
Piškotová buchta s pudinkem
Tento recept dobře znám, dělám podle jiného receptu https://www.pomodo.cz/recepty/buchta-s-pudinkem ale mohu doporučit, povedlo se s drobnými úpravami :)
Janica dne 11.6.2018
Kapustička na zádíčkách
ja.ji.na dne 4.5.2018
Španělský ptáček
U nás v rodině se dává na základ ještě kousek mrkve a celeru, pak se to rozmixuje a krásně to zahustí omáčku, takže už není potřeba zahustit moukou nebo jíškou.
müller dne 22.4.2018
Řezy Míša
Nééééé! Nehřejte máslo! Srazilo se to a nenapravilo. Druhou várku jsem našlehala dva tvarohy s cukrem a po lžících přidala změklé máslo. Našleháno fofrem a skvělé! Jasně že tvaroh i máslo byly půl dne mimo lednici. Hodně zdaru! :-) Lenka
Lenka dne 5.4.2018
Perníkové sušenky
Zkusím je.
tralala dne 19.3.2018
Vinná klobása pečená v troubě
Výborný recept pro začáteníka,nenadělá se kolem špína z oleje.
Jirik 59 dne 10.3.2018
Citrónové špagety s tuňákem
Na pohled nic moc, ale chuť to má výbornou!
Eli dne 13.2.2018
Sloní slzy
Stačí nechat moučník vychladit a pak použít ostrý nůž namočený ve studené vodě. Lépe se pak krájí.
Česká hospodyňka dne 20.12.2017
Sloní slzy
Jen nechapu, jak jste to tak hezky nakrajela, mne se rozmazla plnka po tmavych okrajich.
Hedviga dne 19.12.2017