Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Každý plátek mírně osolíme a opepříme. V misce smícháme šťávu z půlky citronu, lžičku červeného vína, lžíci máčeného škrobu a lžičku hladké mouky a s touto marinádou smícháme maso a odložíme asi na 20 minut do chladna. Zatím si nakrájíme na nudličky čínské zelí a rajčata a citron na plátky - vše použijeme na závěr na ozdobení masa. Na pánvi si rozpálíme olej, do něj vložíme připravené maso a promícháme. Asi po 2 až 3 minutách zastříkneme kečupem, sojovou omáčkou, ochutíme octem a cukrem. Promícháme a ještě krátce opékáme. Na talíři maso ozdobíme připraveným čínským zelím, rajčaty a kolečky citronu. Jako přílohu použijeme samozřejmě rýži.
Upozornění: Tato dávka většinou pro 4 jedlíky nestačí, protože se tam vyskytuje kečup, jde o jedno z oblíbených jídel mladé generace.