Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Karamelová šlehačka
(fha)
recept číslo: 597
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

230 g krystalového cukru
200 ml smetany ke šlehání (2x)
 

Postup

Z krystalového cukru si nejdříve připravíme karamel (podrobnosti viz samostatný recept na přípravu karamelu). Do tekutého karamelu nalijeme 200 ml šlehačky, která je horká (právě převařená). Za stálého míchání společně vaříme, dokud se ztuhlý karamel ve šlehačce nerozvaří. Potom přecedíme a necháme v ledničce do druhého dne. Tento karamel přidáváme do normální bílé vyšlehané šlehačky - získáme tím krém například na plnění větrníků.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".