Suroviny na těsto zpracujeme rukama v míse nebo na vále. Hladké těsto zabalíme do fólie a necháme odležet asi hodinu v chladnu. Poté jej rozválíme na plát na pomoučeném vále, vykrajujeme z něj kolečka o průměru asi 3 cm a dáme je péci do vyhřáté trouby. Mezitím si z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh a promícháme jej s nastrouhanými ořechy. Poloupečená koečka vytáhneme i s plechem z trouby a rychle na ně děláme kupičky ze sněhové hmoty. Na každý kopeček přimáčneme půlku vlašského ořechu. Takto ozdobená kolečka dáme dopéct (nebo spíše dosušit) do trouby - teplotu snížíme na 170 stupňů. Po upečení sesuneme z plechu, necháme vychladnout. Skladujeme v chladnu a suchu. Pečivo je lepší až po několika dnech.
?