Prosátou mouku promícháme s práškem do pečiva a oběma cukry. Přidáme nasekané máslo, vejce, rum a rukama zpracujeme na hladké těsto. Rozdělíme na poloviny, jednu ponecháme světlou, do druhé zapracujeme kakaový prášek. Hotové těsto necháme v chladnu odpočinout.
Na pomoučeném vále rozválíme postupně obě těsta zhruba na stejně velké tenké pláty. Tmavé těsto potřeme bílkem, překryjeme světlým plátem a společně stočíme do rolády. Tu opět uložíme do chladna, aby se dala dobře krájet.
Připravíme si plech na pečení (buď vytřený tukem nebo vyložený papírem na pečení) a ostrý nůž. Roládu krájíme asi na 5 mm silné plátky, které klademe na plech. Pečeme zvolna v troubě vyhřáté asi na 180 st. C.
Pečivo můžeme pocukrovat nebo ozdobit čokoládovou polevou.