Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ježci (chrousti)
(jsv)
recept číslo: 863
chroust.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

25 dkg mletých vlašských ořechů
25 dkg moučkového cukru
2 celá vejce
trochu citronové šťávy

 

Postup

Vše dobře smícháme. Zdobítkem „stříkáme“ na plech (vymazaný tukem či včelím voskem) ježky. Dáme do trouby sušit (dle receptu ?-? hod., já to v el. troubě suším podstatně déle – nejprve asi při 70°, později při 50°). Nesmí zhnědnout. Z plechu sundáváme nožem ještě teplé, necháme uležet.
Dávka je na 2-3 plechy.
Pozn.: Osvědčilo se zdobítko ne jemné, co největší, s krajem na 4 části.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".