Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ježci (chrousti)
(jsv)
recept číslo: 863
chroust.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

25 dkg mletých vlašských ořechů
25 dkg moučkového cukru
2 celá vejce
trochu citronové šťávy

 

Postup

Vše dobře smícháme. Zdobítkem „stříkáme“ na plech (vymazaný tukem či včelím voskem) ježky. Dáme do trouby sušit (dle receptu ?-? hod., já to v el. troubě suším podstatně déle – nejprve asi při 70°, později při 50°). Nesmí zhnědnout. Z plechu sundáváme nožem ještě teplé, necháme uležet.
Dávka je na 2-3 plechy.
Pozn.: Osvědčilo se zdobítko ne jemné, co největší, s krajem na 4 části.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".