Moučkový cukr rozetřeme s tukem, potom vmícháme žloutek. Do odvážené mouky přidáme skořici, kokos, vanilinový cukr a cukrovou směs a vypracujeme těsto. Čerstvě připravené těsto rozválíme na plát, vykrájíme z něj koláčky, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a necháme nejméně 30 minut odležet. Potom upečeme v troubě rozpálené na 220 stupňů.Upečené kokosky necháme vychladnout, sejmeme i s papírem z plechu, obrátíme, papír navlhčíme vodou a kokosky po chvíli snadno od papíru oddělíme. Po dvou je spojujeme nádivkou.
Příprava nádivky:
Piškoty umeleme nebo jemně nastrouháme. Lze je také rozdrtit v mikroténovém sáčku válečkem. Zvlhčíme je rumem, promícháme s kakaem, marmeládou a nakonec změklým máslem.
?