Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pomazánka z tuňáka II*
(vde)
recept číslo: 801
pomtun2.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

tuňák ve vlastní šťávě (konzerva 200 g)
1 menší cibule
1 kyselá okurka
2 vejce uvařená natvrdo
200 g majolky
1 lžíce kečupu
šťáva z 1/2 citronu
1/2 lžičky hořčice
sůl
špetka pepře
 

Postup

Maso tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme na sítku okapat. Cibuli si oloupeme a jemně nakrájíme. Také okurku a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kostičky. Suroviny lehce promícháme. Všechny další přísady (majolku, kečup, citrónovou šťávu, hořčici, sůl a pepř promícháme zvlášť v misce a potom přidáme do připravené směsi tuňáka s cibulkou, okurkou a vajíčky. Pomazánku mažeme na bílé pečivo. Ozdobit můžeme ještě plátky salátové okurky a proužky sterilované papriky. Nebo nakrájíme dobře umytý citron na tenká kolečka, ta rozkrojíme na čtvrtky a položíme na povrch pomazánky.
?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".