Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi
(vde)
recept číslo: 772
jatram.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g drůbežích jater
olej na osmažení
4 lžíce kečupu
tymián (lépe čerstvý)
40 g mandlí
worcesterská omáčka
sůl
 

Postup

Mandle přelijeme vařící vodou, ponecháme je v ní asi 30 sekund, zcedíme je, propláchneme studenou vodou a oloupeme je. Játra odblaníme, nakrájíme je na stejně velké kousky a osmažíme je na rozpáleném oleji (asi 6-7 minut). Přidáme k nim kečup, mandle, tymián a worcesterskou omáčku, promícháme, nakonec osolíme a prohřejeme. Podáváme s rýží. Vhodnou přílohou je nejen salát, ale i ovocný kompot.
?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".