Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zapečená jehněčí žebírka
(vde)
recept číslo: 747
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

8 jehněčích žebírek
2 lžíce oleje
20 g másla
1 velká cibule
1-2 vejce
100 g tvrdého sýra
sůl
mletý bílý pepř
worcesterská omáčka
hladká mouka

 

Postup

Jehněčí žebírka částečně odkrojíme od kosti, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Tuto směs naneseme na opečená žebírka a zapečeme pod grilem. Podáváme s bramborem a s nějakou zeleninou (rajčata, papriky, salátová okurka apod.)

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".