Vepřové maso (nejlépe z kýty) pokrájíme na nudličky o délce asi 2-3 cm. Do misky rozklepneme vajíčko, trochu jej posolíme a rozšleháme vidličkou. V hrnečku rozmícháme vrchovatou lžičku Solamylu se lžící studené vody a tuto směs přilijeme k rozšlehanému vajíčku. Přidáme nakrájené maso a společně vše promícháme. Uložíme do chladna a necháme nejméně půl hodiny odležet. Zatím si očistíme všechnu zeleninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Pórek nakrájíme na kolečka. Mladou cuketu omyjeme, rozkrojíme podélně napůl a potom nakrájíme na tenká půlkolečka. Nemáme-li k dispozici mladou cuketu, musíme ji oloupat a odstranit vnitřní část se semeny. Potom ji nakrájíme na tenké plátky. Nakonec si připravíme směs ze sojové omáčky, vína a zbývající soli. Na pánvi rozpálíme tři lžíce oleje, přidáme odleželé maso a krátce opečeme je ze všech stran. Občas promícháme, aby se nepřichytilo. Jakmile zbělí, přidáme nakrájenou cibuli a pórek, promícháme a asi po dvou minutách přidáme nakrájenou cuketu a znovu promícháme. Jakmile začíná zelenina měknout, vlijeme do směsi připravený záliv, promícháme a ještě asi 3-5 minut dusíme. Podáváme s rýží, maso můžeme ozdobit ještě nudličkami čerstvého pórku.