Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřecí rarášci
(vde)
recept číslo: 646
rarach.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 kuřecí stehna
olej na smažení
Na těstíčko:
1 vejce
2 lžíce hořčice
1,5 dl piva
2 lžíce sojové omáčky
pepř
sůl
2 lžíce solamylu
3 lžíce hladké mouky

 

Postup

Ze stehen stáhneme kůži, vykostíme je a nakrájíme na menší kousky. Suroviny na těstíčko dáme do misky a promícháme vidličkou, abychom získali zhruba tak husté těstíčko jako na lívance. Do něj vložíme kousky kuřecího masa, dobře promícháme a vše uložíme do chladna nejméně na 4 hodiny, ale nejlépe přes noc. Kousky masa obalené těstíčkem osmažíme v rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a zeleninový nebo i ovocný salát.

Názory čtenárů

Je to rychlý a hlavně dobrý nejen oběd,ale třeba i zpestření rautu,protože chutnají i za studena. Jen můj syn jim říká "hovňousci"-nepříliš atraktivní pojmenování,ale vždycky vím o co jde :-) Přeji dobrou chuť!Mersi
Mersi dne 17.4.2011 11:17:06
Dělávám to s úspěchem už několik let. Jak se říká "za málo peněz hodně muziky" Ze dvou stehen se u nás v pohodě nají celá rodina. Všem přeju dobrou chuť.
Hanny dne 27.9.2006
Rarášky jsem dělala z vepřového masa. Těstíčko na mase bylo, po usmažení křupavé a velmi chutné. Přidala jsem jen trochu chilli. Je to rychlé a chutné jídlo.
Dra. dne 20.6.2006
Tak jsem je dělala v neděli k obědu. Sice jsem zapomněla koupit hořčici, ale i tak to bylo zajímavé. Rodina nakázala, příště tu hořčici dát a prý to bude ještě lepší. Moc nám chutnalo.
Jana H. dne 8.6.2005
Ještě dodatek: měla jsem doma kuřecí a krůtí řízky, tak jsem je nakrájela na kousky a udělala podle receptu.
J. Hamalová dne 8.6.2005
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".