Odblaněné králičí maso nakrájíme na tenké špalíčky, osolíme, opepříme bílým pepřem a poprášíme škrobem. Na rozpáleném oleji jej prudce opečeme a podlijeme hovězím vývarem, který jsme si připravili z bujónové kostky. Přidáme na plátky nakrájenou karotku, bambusové výhonky, česnek, oloupaná rajčata a vše dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Když je maso téměř hotové, přidáme zelený hrášek a krájené fazolové lusky. Mírně zahustíme máčeným škrobem, ochutíme solí, lehce promícháme a zvolna dodusíme. Před podáváním posypeme zelenou petrželkou.
Poznámka: Jak snadno oloupat rajčata? V místě, kde byla stopka, je nařízneme ostrým nožem do křížku a ponoříme je na dvě minuty do horké vody. Potom je vyjmeme a lehce slupku sloupneme.