Postup
Nejprve si očistíme žampiony a nakrájíme je na tenké plátky. Očistíme i všechnu zeleninu, paprikový lusk pokrájíme na proužky, cibuli na kostičky, pórek na kolečka a zázvor na plátky. Svíčkovou nakrájíme také na tenké plátky (pokud použijeme zmrzlé maso, lépe se krájí ještě částečně nerozmražené) a smísíme se solí, vejcem a škrobem. Ve větší dávce horkého tuku maso blanšírujeme a poté zcedíme a necháme okapat. V pánvi zahřejeme sádlo, přidáme tenké plátky žampionů, nakrájený červený paprikový lusk, pórek a cibuli. Zvýšíme intenzitu ohně a přidáme plátky česneku a máčeného zázvoru. Přimícháme maso, zalijeme připraveným zálivem a krátce podusíme. Povrch hotového pokrmu zakapeme červeným olejem. Podáváme samozřejmě s rýží a zeleninovým salátem.