Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuře kari
(vde)
recept číslo: 485
kurekari.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g kuřecího masa
3 lžíce oleje
1 vejce
1 lžička škrobu
půl šálku masového vývaru
1 lžička kari koření
půl cibule
1 pórek
1 lžíce červeného desertního vína
Glutasol
sůl

 

Postup

Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Promícháme ho s vejce, škrobem (solamylem) a solí a necháme krátce odležet. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a cibuli na plátky. Na pánvi si rozpálíme tuk (olej či sádlo), vložíme do něj maso a osmahneme po všech stranách. Asi po třech minutách přidáme pórek a cibuli, kari koření, víno, glutasol a sůl. Mírně zalijeme vývarem připraveným z kostky masoxu a zvolna chvíli podusíme. Podáváme samozřejmě s rýží a jako vděčnou přílohu použijeme syrovou zeleninu, kterou máme k dispozici.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".