Postup
Papírové košíčky vložíme do plechových formiček odpovídající velikosti. Do misky si dáme jogurt a med a šleháme, až se vše důkladně promísí. Přídavek medu je důležitý, protože zabrání tvorbě krystalků v jogurtu během mrazení). Do směsi zamícháme zhruba polovinu připraveného čerstvého ovoce (jahody, maliny, borůvky, kousky broskví apod.). Takto připravenou směs nalijeme do košíčků a povrch ozdobíme zbylým ovocem. Formičky dáme asi na 3 hodiny do mrazničky, aby dobře ztuhly. Poté papírové košíčky vyjmeme a papírový obal odstraníme. Vroubky od papírových košíčků na povrchu vypadají zajímavě. Před podáváním doporučujeme nechat košíčky stát asi 10 minut v teple, aby trochu změkly. Dozdobíme je samozřejmě dalším čerstvým ovocem.