Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Salát z kysaného zelí s jablky, hrozny a
(vde)
recept číslo: 388
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g kysaného zelí
250 g hroznového vína
200 g kompotovaného ananasu
250 g jablek
8 lžic bílého přírodního vína
cukr
 

Postup

Dobře omyté bobule kroznového vína rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecičky. Omytá, neloupaná jablka nakrájíme na malé kostičky. Šťávu z kyselého zelí odcedíme a zelí nakrájíme na malé kousky. Kompotovaný ananas pokrájíme na stejně velké kostičky jako jablka. V míse všechno promícháme a zalijeme vychlazeným přírodním vínem. Dochutíme cukrem nebo šťávou z ananasového kompotu. Necháme odležet v chladu. Tento salát se hodí k masitým pokrmům.



Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".