Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Divoké rybí filé
(vde)
recept číslo: 3736
divokefile.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce rybího filé
sůl
mletý pepř
mletý kmín
citrónová šťáva
čerstvý tymián
zelená petrželka
trochu škrobové moučky (Solamyl)
100 g másla

 

Postup

Podle tohoto receptu můžeme připravovat i jiné rybí maso, než klasické rybí filé prodávané ve zmražené formě. Filé částečně rozmrazíme a papírovou utěrkou odsajeme přebytečnou tekutinu. Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme mletým kmínem. Obalíme v nasekaných bylinkách a nakonec poprášíme Solamylem.

V pánvi si rozpustíme máslo a přidáme do něj asi půl rovné lžičky mletého kmínu. Jakmile se kmín rozvoní, začneme opékat připravené porce. Po každé straně opékáme asi 6 minut.

Podáváme třeba s bramborovou kaší, můžeme doplnit čerstvou zeleninou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".