Kuřecí prsa bývají dost vysoká, a tak je rozřízneme tak, abychom měli tenčí plátky. Každý plátek lehce naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Připravíme si i další suroviny. Oloupaný česnek nakrájíme na plátky, z chilli papričky odstraníme semínka a velmi drobně ji také pokrájíme.
V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a plátky masa po obou stranách opečeme. Vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Do pánve přidáme nakrájený česnek a orestujeme. Pak přidáme i chilli papričku. Zhruba po jedné minutě vmícháme sójovou omáčku, med, citrónovou šťávu a kuřecí vývar. Přivedeme k varu a povaříme asi 4 minuty. Podle potřeby můžeme ještě dochutit solí a pepřem či rýžovým octem. Do omáčky vrátíme plátky masa a ještě krátce povaříme.
Můžeme podávat třeba s rýží, nebo jen s čerstvou zeleninou a třeba bagetkou.