Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky. Ty z obou stran osolíme, opepříme a lehce poprášíme hladkou moukou. Opečeme je krátce po obou stranách na pánvi na troše oleje a přesuneme do zapékací misky nebo pekáčku.
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmahneme je na sádle. Když je obojí zlatavé, přidáme kečup, nasekanou feferonku a černé pivo a vývar. Promícháme a necháme malou chvilku provařit, aby se odpařil alkohol. Touto směsí zalijeme maso v pekáčku, ten přikryjeme pokličkou nebo utěsníme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 200 st. C. Pečeme zhruba hodinu.
Po upečení maso vyjmeme z omáčky a tu ponorným mixérem rozmixujeme. Podáváme např. s rýží, bramborovými knedlíky či šťouchanými bramborami. Ideální je přidat k jídlu i nějaký jednoduchý salát - například okurkový nebo ledový.
Jídlo je docela ostré (záleží jako použijete feferonku), takže není vhodné pro děti.