Začínáme s přípravou panenky. Odstraníme případné blanky, panenku osolíme, posypeme čerstvě mletým pepřem a pokapeme olivovým olejem. Pokud máme čas, necháme hodinu či dvě odležet.
Poté panenku na všech stranách rychle opečeme na pánvi, aby se tzv. "zatáhla" a zabalíme ji do alobalu. Troubu si rozpálíme na 180 st. C. a panenku v alobalu tam vložíme asi na 30 minut. Po této době je růžová jako na fotografii. Kdo má rád propečenější, nechá o pár minut déle.
Mezitím si připravíme těstoviny. Používám kupovaný polotovar, takže je pouze vhodíme do vody a vaříme podle návodu na obalu tj. 4 až 5 minut.
Na pánvi si orestujeme drobně nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme pokrájené kešu oříšky (stačí pár). Přisypeme baby špenát a necháme ho jen zavadnout. Je to asi během minuty. Zalijeme smetanou, trochu přisolíme a přimícháme asi lžíci strouhaného parmazánu. Tuto špenátovou omáčku promícháme s uvařenými těstovinami.