Vepřové plátky naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Poprášíme hladkou moukou. Cibuli oloupeme a jemně pokrájíme. V kastrolu rozehřejeme sádlo, orestujeme na něm nakrájenou cibuli a opečeme po obou stranách plátky masa. Pak maso ještě posypeme asi 1/2 lžičky strouhaného kmínu a zalijeme částí vývaru. Ztlumíme příkon tepla a pod pokličkou dusíme, až je maso téměř měkké. Je-li třeba, přilijeme vývar.
Očištěné houby nahrubo pokrájíme a zvlášť opečeme na másle. Přidáme je až ke konci tepelné úpravy masa a společně ještě asi 15 minut dusíme. Na závěr po lžičkách vmícháme zakysanou smetanu a necháme přejít varem.
Podávat můžeme s noky jako na fotografii, ale i s rýží či těstovinami.