Je to na způsob Hamburské.Já maso opeču zvlášť.vyndám jej.Do výpeku přidám cibuli a zeleninu,osmahnu,přidám zpět maso,koření,masox a dusím v tlakovém hrnci asi 35minut.Otevřu vyndám maso,zahustím(jako v tomto receptu) a nakonec přidám na jemno nakrájený šunková salám a okurku. dastin01 dne 22.3.2016 12:59:28 |
Rozdíl mezi svíčkovou a kýtou na smetaně je ten , že správná svíčková je z hovězího(nebo zvěřiny) a musí být naložena alespoň 2 dny...jinak super receptík a moc chutnal :-) mar dne 29.12.2013 09:53:28 |
Vždyť je to obyčejná svíčková. zdeněk dne 22.11.2013 15:47:10 |
Je to opravdu výborné
všem nám to moc chutná Koutníková dne 19.11.2012 23:25:14 |
vynikajiciiii,uz varim ponekolikate toto jidlo a ma vzdy uspech!! anetik dne 2.5.2012 10:20:51 |
Včera jsem vyzkoušela a nemám slov. Výborné, vynikající, bomba, mňam! Ivanka21 dne 27.10.2011 10:45:29 |
Hm...musím vyzkoušet. Vypadá to dobře a ingredience jsou takové jaké používám. :-) dunka dne 7.10.2011 08:51:07 |
Ukuchtil som, zožral som, a teraz sa oblizujem až za ušami... tento recept musim pochválit!!! Marián dne 18.6.2011 16:37:54 |
Jedním slovem:SUPER!
Jarča. dne 7.12.2010 15:27:21 |
je to moc dobre a i to pěkně vypada dne 18.11.2010 13:08:27 |
normalne je to super zradlo.Urcite to vyzkousejte stoji to za to nelinka dne 15.9.2010 17:20:37 |
Recept je srozumitelný i pro chlapa, který vaří příležitostně. Čeština OK. Karel dne 22.12.2009 23:26:26 |
ach ta čeština dne 21.11.2006 |
Msim uznat že je to vinikající kofola dne 19.11.2006 |