Maso si musíme nejdříve naložit do marinády alespoň na dvě hodiny. Marinádu si připravíme smícháním uvedených ingrediencí. Krůtí prsa nakrájíme na plátky a lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Každý plátek důkladně obalíme v marinádě, nádobu s marinovaným masem přikryjeme a uložíme v chladnu.
Na pánvi na rozpáleném oleji opečeme krůtí plátky po obou stranách. Vyjmeme je a udržujeme v teple. Do jiné pánve nasypeme cukr a nasucho ho za stálého míchání rozpustíme a necháme zkaramelizovat. Pak karamel zalijeme pomerančovým džusem, rozmícháme a vložíme na plátky nakrájený pomeranč. Dusíme asi pět minut (ne déle, jinak nebudou plátky pomeranče lahodit oku). Pak vyjmeme a také udržujeme v teple. Do omáčky přidáme med, pomerančový džem a nakonec v ní rozpustíme pro zjemnění máslo.
Vhodnou přílohou je rýže.