Kuřecí stehna uložíme do marinády nejlépe přes noc nebo alespoň na dvě hodiny. Marinádu si připravíme smícháním nadrobno nakrájené cibule a česneku, kečupu, sójové omáčky, papriky, hořčice, oleje, octa, soli a mletého pepře. Kuřecí stehna touto marinádou důkladně obalíme, nádobu zakryjeme a uložíme do chladna.
Kuřecí stehna vložíme do pekáčku, přelijeme marinádou, která nám zůstala v nádobě a podlijeme trochou vývaru. Přikryje, vložíme to trouby zahřáté asi na 190 st. C a pečeme asi 40 minut. Podle potřeby podléváme vývarem. Poté odkryjeme a asi 10 minut ještě pečeme, aby se na povrchu vytvořila zlatavá kůrčička.
Podáváme třeba s bramborem, šťouchaným bramborem nebo rýží. Můžeme doplnit čerstvou zeleninou nebo salátem podle sezóny.