Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a pokrájíme na větší kostky. Osolíme, opepříme a rychle opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Předáme do kastrolu. Na zbylém oleji na pánvi orestujeme pokrájenou cibuli, plátky česneku, nasekanou chilli papričku, pokrájená rajčata a natrhanou čerstvou saturejku. Promícháme a přidáme k masu do kastrolu. Přisypeme fazole a kukuřici z konzervy i s omáčkou. Přilijeme asi 100 ml vlahé vody (nebo vývaru), promícháme a vše dusíme asi 20 minut.
Na závěr dochutíme. Podáváme s rýží, posypané nasekanou petrželkou kudrnkou.
Poznámka: Příprava je relativně rychlá, i s přílohou lze zvládnout za půl hodiny. Suroviny můžete i obměňovat - místo kuřecích prsou můžete použít třeba vykostěná stehna apod. Saturejku přidávám k fazolím proti nadýmání, nemusí být. Chilli papričku můžete vynechat, pokud nemáte rádi ostřejší jídla.