Předem si připravíme i hovězí vývar.
Směs masa a zeleniny je nejlepší připravovat v hluboké pánvi. Dáme do ní asi 2 lžíce oleje a na oleji orestujeme na kostičky pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Poté přidáme mleté maso, osolíme a opepříme a opékáme a mícháme tak, aby se netvořily hrudky. Asi po 10 minutách maso zhnědne a bude propečené. Přidáme na plátky nakrájenou mrkev, zamícháme a chvíli opékáme až mrkev změkne. Poprášíme lžící hladké mouky, asi minutu mícháme a pak zalijeme vývarem. Jakmile tekutina s masem začne probublávat, snížíme příkon tepla, přikryjeme pokličkou a za občasného míchání dusíme asi 10 minut.
Mezitím si uvaříme nudle podle návodu na obalu. Necháme také povolit mražený hrášek. Čínské zelí pokrájíme na nudličky. Nejdříve přidáme k masové směsi hrášek, promícháme. Asi po minutě přidáme a lehce vmícháme nudličky zelí, sojovou omáčku a ústřicovou omáčku. Nakonec vmícháme uvařené nudle a podáváme.
Tento recept má velké množství obměn, používají se různé druhy masa i zeleniny.