Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové maso s fazolemi
(vde)
recept číslo: 359
cinafazol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g vepřové plece
1 celé vejce
3 lžíce sádla
2 paprikové lusky
2 velká rajčata
200 g bílých fazolí
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce červeného vína
půl lžičky glutasolu
2 stroužky česneku
špetka bílého pepře
2 lžíce hovězího vývaru
trošku máčeného škrobu

 

Postup

Pokud nebudeme používat sterilované fazole, uvaříme si fazole předem a necháme je vychladnout. Dále si spaříme rajčata, oloupeme jim slupku a pokrájíme je na plátky (lze nahradit i konzervovanými rajčaty, která v zimě vyjdou levněji). Papriky pokrájíme na nudličky. Vepřovou plec nakrájíme na tenké plátky a promícháme ji s míchaným škrobem, vejcem, solí a bílým pepřem. Na pánvi si rozpálíme sádlo a do něj vložíme připravené maso. Jakmile se maso zatáhne (mícháme) přidáme fazole, papriku a plátky rajčat a ještě chvilku vše opékáme (občas mícháme). Potom ochutíme vínem, sojovou omáčkou a na plátky nakrájeným česnekem. Podáváme s rýží.

?

Názory čtenárů

Zdá se to dobré ,zítra zkusím na oběd,díky.
marca dne 13.1.2010 19:13:00
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".