Maso nakrájíme na nudličky, posypeme škrobovou omáčkou a promícháme. Připravíme si předem všechny suroviny, protože vlastní příprava tohoto jídla je rychlá. Bílou část pórku nakrájíme na kolečka, zelenou část na trojúhelníčky (lépe se vyjímají v jídle). Česnek nakrájíme na tenké plátky, zázvor na malinké kostičky. Jemně pokrájíme i chilli papričku, ze které jsme odstranili semínka.
V hlubší pánvi rozpálíme asi 2-3 mm oleje a opečeme v něm připravené proužky masa. Opékáme asi minutu. Pak maso vyjmeme a uchováme v teple. Přebytek oleje vylijeme. Můžete použít i malé množství oleje, ale masové nudličky pak nebudou tak křehké. Do stejné pánve přidáme česnek, chilli papričku a zázvor a na malém množství oleje orestujeme. Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, promícháme a asi po minutě vrátíme maso. Nakonec přidáváme zelené části pórku a po jejich zavadnutí i sójovou omáčku podle chuti.
Jídlo je mírně pikantní, závisí to na druhu chilli papričky a množství zázvoru. Podáváme s rýží.