Vejce s cukrem ušleháme do pěny. Přidáme mouku, ve které jsme rozmíchali prášek do pečiva a všechny ostatní suroviny na těsto. Rozmícháme, vznikne husté těsto.
Dortovou formu vytřeme tukem a vysypeme hrubou moukou, těsto do ní rozetřeme tak, aby bylo rovnoměrně až ke krajům. Vložíme do trouby vyhřáté asi na 170 st. C a pečeme asi hodinu. Ke konci pečení odzkoušíme vpichem špejle, zda je korpus propečený. Vyjmeme z trouby, necháme z chladnout, teprve potom odstraníme dortovou formu.
Na krém musíme myslet předem, protože je třeba dát jogurt přes pláténko odkapat, a to trvá několik hodin. Dělám to tak, že dám čistou utěrku do sítka, vyklopím do ní jogurt a nechám tekutinu odkapávat do misky. Je to trochu zdlouhavé, ale výsledek stojí za to. Smetanu na šlehání vyšlehám dotuha, přidám odkapaný jogurt, lžíci moučkového cukru a trochu skořice. Společně ještě znovu vyšlehám a krém je hotový.
Korpus rozdělím na třetiny, promažu krémem a zdobím podle nálady.