Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové kostky na červeném víně
(vde)
recept číslo: 3474
veprnavine.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g vepřového masa
400 ml červeného vína
50 g anglické slaniny
3 cibule
1 lžička papriky
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olej (sádlo)
 

Postup

Vepřové maso pokrájíme na větší kostky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky, česnek na plátky. V kastrolu rozpálíme tuk, orestujeme na něm cibuli a česnek. Přidáme maso a opečeme po všech stranách. Poté osolíme a poprášíme paprikou. Přilijeme víno a zvolna dusíme do změknutí.

Vhodnou přílohou je rýže, těstoviny, noky. Na talíři posypeme nasekanou naťovou cibulkou.

Poznámka: jde o více porcí než 4.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".