Porce lososa opláchneme a osušíme. Z limetky nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Obojí přidáme ke 4 lžícím omáčky terijaki, promícháme a do této marinády vložíme porce lososa asi na 15 minut.
Zatím si očistíme a pokrájíme zeleninu. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na lístečky. Cherry rajčátka pokrájíme na poloviny, cuketu i se slupkou pokrájíme na plátky. Můžeme použít i jinou barevnou zeleninu podle toho, co máme rádi a máme k dispozici.
Porce lososa vyjmeme z marinády, necháme okapat a po obou stranách opečeme na oleji. Vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Na stejné pánvi restujeme pokrájenou zeleninu, po chvíli k ní přilijeme marinádu, ve které jsme měli naloženého lososa. Zeleninu celkem upravujeme krátce, měla by zůstat křupavá.
K zelenině přimícháme uvařené těstoviny, aby se obalily omáčkou. Na talíř navršíme nudle se zeleninou, opečené kousky lososa položíme navrch.
Poznámka: Opravdu nesolíme.