Vepřová játra odblaníme, opláchneme a osušíme je papírovým ubrouskem. Rozkrájíme je na kostky. Poprášíme je hladkou moukou, opepříme, posypeme jemně nakrájeným čerstvým rozmarýnem a pokapeme olejem. Vše lehce promícháme a necháme chvíli stranou.
Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, pokrájíme je na kostky a pokapeme citrónem. Cibulky očistíme a pokrájíme na větší kousky. Cibulky i pokrájená jablka restujeme na rozpáleném másle je restujeme, přitom je posypeme trochu hnědým cukrem. Odstavíme ze zdroje tepla.
Na pánvi rozpálíme olej a připravené kousky jater na něm rychle opečeme. Ke konci přidáme dříve připravená jablka s cibulkou, lehce promícháme a odstavíme. Přílohu zvolíme dle chuti, například rýži jako na fotografii.