Maso připravujeme den předem. Krkovičku pokrájím na plátky, lehce naklepeme a vložíme do marinády tak, aby se plátky masa stejnoměrně obalily. Nádobu s masem přikryjeme a uložíme do chladna. Tato marináda od Vitany je tekutá, takže stačí ji jen vymáčknout ze sáčku přímo na maso.
Druhý den máme dvě možnosti, buď maso grilovat a nebo upéct v troubě. Grilovací varianta je jasná. Pokud budeme péct maso v troubě, tak nejdříve plátky masa po obou stranách orestujeme a potom je vložíme do pekáčku, který jsme na dně vyložili hrubě pokrájenou cibulí. Zalijeme trochou vodou rozředěného výpeku z pod masa. Pečeme v troubě vyhřáté asi na 200 st. C. Nejdříve přikryté, asi po půl hodině odkryjeme a dopečeme, až je maso měkké. Podle potřeby přeléváme vypečenou tekutinou.
Takto připravené maso můžeme podávat například se šťouchanými bramborami.