Maso z krůtích prsou nakrájíme na menší plátky, lehce poklepeme klouby prstů. Do mikrotenového sáčku dáme vrchovatou lžíci hladké mouky, lžičku soli, lžičku rozmarýnu, trochu mletého pepře a promícháme. Přidáme kousky masa, zavřeme sáček a proklepeme, až se maso směsí obalí. Očistíme si žampiony a pokrájíme na plátky.
Na hlubší pánvi rozpálíme asi 2 lžíce olivového oleje, maso na něm krátce opečeme po všech stranách, vyjmeme a udržujeme v teple. Na pánev znovu nalijeme 2 lžíce oleje a orestujeme na něm žampiony. Vrátíme maso, promícháme a podlijeme vývarem. Část vývaru můžeme nahradit vínem. Pod pokličkou dusíme asi 20 minut. Občas kontrolujeme, zda se šťáva nevydusila a v případě potřeby trochu ještě podlijeme.
Podáváme s rýží nebo s těstovinami. Vhodnou přílohou je i zeleninový salát.
Poznámka: Žampiony můžeme nahradit čerstvými hřibovitými houbami.