Nejdříve si připravíme všechny suroviny, očistíme cibuli a česnek, nastrouháme sýr, pokrájíme kuřecí maso a dáme vařit osolenou vodu na gnocchi. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a orestujeme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme kuřecí maso (nemusí to být nutně prsa), osolíme, opepříme a přidáme asi dvě lžičky kari koření. Promícháme a opékáme chvilku společně. Pak přidáme ještě jednu lžičku kari koření a smetanu. Lehce promícháme, přidáme parmazán a prolisovaný česnek. Odstavíme ze zdroje tepla.
Mezitím se nám už vařila voda na noky. Poté, co je hodíme do vroucí vody, vaříme je po opětovném uvedení do varu asi 2 minuty. Odcedíme vodu a noky vmícháme do omáčky s masem.
Jídlo můžeme doplnit čerstvou zeleninou - například posypat posekanou pažitkou či petrželkou, nebo kolečky pórku.