S předstihem si připravíme marinádu smícháním uvedených surovin. Krůtí prsa pokrájíme na plátky, lehce naklepeme pouze hřbetem ruky a maso vnoříme do marinády. Dobře promícháme, aby se marináda dostala všude, urovnáme, nádobu přikryjeme a dáme do ledničky alespoň na 3 hodiny (můžeme nechat přes noc).
Zeleninu omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Cuketu buď našikmo, nebo podélně, aby nepropadávala mřížkou. Plátky zeleniny před grilováním pokapeme olejem a posypeme kořením na grilování. Začínáme grilováním masa, které potřebuje delší dobu, zeleninu přidáme později. Grilujeme ji buď na grilovací misce, nebo na okraji grilu, kde je menší teplota.
Podáváme s pečivem a nějakou grilovací omáčkou. K tomuto nám třeba chutná omáčka ze zakysané smetany, špetky soli, několika kapek citrónové šťávy a nasekané pažitky.