Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pstruh v alobalu
(vde)
recept číslo: 3363
pstruhali.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 pstruzi
100 g anglické slaniny
80 g másla
sůl
drcený kmín
1/2 cibule
pažitka
 

Postup

Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme a dobře posolíme na povrchu i uvnitř břišní dutiny. Cibuli a polovinu slaniny jemně nakrájíme, smícháme s drceným kmínem a posekanou pažitkou a směsí naplníme břišní dutinu. Každého pstruha obalíme několika plátky slaniny a vložíme na alobal, který jsme potřeli rozpuštěným máslem. Zabalíme do balíčku a vložíme na plechu do trouby rozehřáté na 200 st. C. Pečeme 20 až 30 minut (podle velikosti pstruhů).

Po upečení opatrně otevřeme alobal (pozor na horkou páru), necháme trochu vydýchat a podáváme. Nejlépe s vařeným bramborem a okurkovým salátem.

Poznámka:
Množství surovin jsou opravdu jen přibližná, záleží na velikosti ryb.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".