Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Losos s bazalkou
(vde)
recept číslo: 3359
lososoo.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce růžového lososa (ideálně filety)
1 kelímek zakysané smetany
čerstvá bazalka
sůl
mletý pepř
máslo
jarní cibulka
citrón
 

Postup

Před přípravou porce ryby pokapeme citrónem a necháme chvíli stát. Potom osolíme, opepříme a rychle opečeme na másle či na oleji po obou stranách. Vložíme na pekáčku do trouby vyhřáté asi na 180 st.C na dobu asi 10 minut.

Do zakysané smetany přidáme čerstvě nasekanou bazalku, trochu soli a pár kapek octa. Lehce promícháme. Očistíme si a nakrájíme také naťovou cibulku. Na talíři přelijeme porci lososa připravenou (studenou) omáčkou a posypeme naťovou cibulkou. Podáváme s bramborami na různé způsoby nebo i s bílým pečivem.

Poznámka:
Je to velmi jednoduché, rychlé.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".