Začínáme přípravou a nakrájením všech surovin. Kuřecí maso pokrájíme na tenké malé plátky, cuketu rozpůlíme a pokrájíme na půlkolečka. Na plátky nakrájíme i žampiony, papriku pro změnu na nudličky. Naťovou cibulku na kousky o délce asi 3 cm. Česnek pokrájíme velmi jemně, stejně tak chilli papričkÿ.
Na velké pánvi nebo ve woku rozpálíme asi 3 lžíce oleje a nejdříve na něm orestujeme česnek, chilli papričky a kešu ořechy. Poté přidáme kuřecí maso a opékáme až zbělá. Přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony, následně ústřicovou a rybí omáčku. Vše občas promícháme a ještě krátce tepelně upravujeme. Na závěr posypeme hnědým cukrem a vmícháme naťovou cibulku.
Podáváme s rýží.
Poznámka: Chilli papriček dáme tolik, kolik "vydržíme". Jídlo má být ostré.