Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové maso s ananasem v omáčce
(vde)
recept číslo: 3309
veanao.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřové kýty
1 konzerva ananasu se šťávou
1 svazek jarní cibulky
4 lžíce rajského protlaku
sůl
chilli koření
olej
 

Postup

Vepřové maso pokrájíme na nudličky, ananas z konzervy necháme okapat. Cibulky očistíme a pokrájíme na silnější kolečka.

Na pánvi rozpálíme dvě až tři lžíce oleje a orestujeme na něm maso. Přidáme pokrájenou cibulku (část zelené natě necháme na ozdobení) a pak rajský protlak. Osolíme a přidáme trochu chilli koření. Zalijeme polovinou šťávy z kompotu a promícháme. Necháme krátce podusit. Potom přidáme kostky ananasu. Do zbývající kompotové šťávy zamícháme lžičku Solamylu a přilijeme do pánve. Promícháme a vše společně chvíli prohřejeme.

Podáváme s rýží. Na talíři ozdobíme zbytkem pokrájené cibulové natě.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".