Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rybí filé na paprikách
(vde)
recept číslo: 3225
filepapr.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g rybího filé
sůl
mletý pepř
hladká mouka
2 papriky
černé olivy
1 cibule
2 stroužky česneku
olej
 

Postup

Rybí filé necháme částečně rozmrazit, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji ho opečeme po obou stranách.
Papriky, cibuli a česnek očistíme a pokrájíme. Papriky pokrájíme na hrubo, lépe vypadá, když je každá jiné barvy. Olivy překrojíme na polovinu.
Pokrájenou zeleninu lehce orestujeme na oleji, přesuneme do zapékací misky. Navrch položíme kousky opečeného filé, nepodléváme (maso i zelenina pustí dost vody). Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Podáváme třeba s vařenými novými bramborami, posypanými zelenou petrželkou.

Poznámka: V této úpravě jde o jídlo veskrze lehké a dietní. Samozřejmě lze improvizovat - můžeme doplnit i pokrájenými rajčaty, použít třeba koření na ryby apod.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".