Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Polévka s mletým masem
(vde)
recept číslo: 3180
hampol.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

200 g mletého masa (hovězí+vepřové)
zelenina na polévku (mrkev, petržel, celer, stroužek česneku)
zavářka do polévky (nudle)
sůl
mletý pepř
1 cibule
1 lžíce oleje
 

Postup

Dáme si vařit osolenou vodu na polévku. Na pánvi na jedné lžíci oleje orestujeme pokrájenou cibuli a mleté maso, osolíme a opepříme a vložíme do vařící vody na polévku.

O chvíli později přidáme očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu. Jakmile je maso i zelenina měkké, vhodíme do polévky zavářku a už jen velmi krátce povaříme. Hotovou polévku posypeme nasekanou zelenou petrželkou.

Poznámka:
Záměrně nejsou uváděna přesná množství jednotlivých surovin. Záleží na tom, kolik porcí polévky chcete uvařit. Mleté maso používám většinou míchané, ale lze použít třeba jen hovězí (déle povařit). Také zeleninu do polévku použiji dle sezóny a chuti.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".