Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapr v petrželkovém těstíčku
(vde)
recept číslo: 3129
kaprvtes.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce kapra
sůl
mletý pepř
olej na smažení
citrón

Na těstíčko:
1 vejce
3 lžíce bílého vína
2 lžíce hladké mouky
sůl
hladká petrželka
 

Postup

Porce kapra osušíme, vydatně pokapeme citrónem a necháme v chladnu asi 2 hodiny odležet.
Těstíčkou si připravíme smícháním (ušleháním) vejce, vína, mouky a soli. Nasekanou petrželku přidáme až nakonec. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky.
Porce ryby osolíme a opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší či bramborovým salátem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".