Maso z kýty si nakrájejte na nudličky zhruba velikosti malíčku. V misce rozmíchejte nejdříve lžíci škrobové moučky se lžičkou studené vody a potom vidličkou přimíchejte bílek a lžičku soli. Do této směsi zamíchejte proužky masa a na chvíli odložte do chladna. Nakrájejte si zelí na nudličky a pórek včetně tmavě zelené části na kolečka. Na větší pánev nalejte 4 lžíce oleje a když je olej rozpálený, přidejte zelí a hned na začátku jej posolte. Zelí stále míchejte a smažte asi 8 minut - mělo by zůstat polosyrové. Na druhé pánvi osmažte rovněž na oleji maso rozmíchané s bílkem, solamylem, vodou a solí. Smažte jej prudce až do chvíle, kdy maso zbělí. Potom smíchejte obsah obou pánví, přidejte nakrájený pórek, všechno koření a ocet. Ještě lehce zamíchejte a podávejte. Vhodnou přílohou je rýže.
Poznámka: Půl hlávky zelí se zdá příliš mnoho, ale jakmile se zelí trochu osmaží, jeho objem se značně zmenší. Místo krájení zelí lze efektivně použít krouhání zelí na jakémkoliv kuchyňském strojku.