Vepřové maso nakrájíme na nudličky, játra na kousky. Bílek promícháme s máčeným škrobem a lžíčí koření na čínu. Rozdělíme do dvou misek, do jedné dáme nakrájené vepřové maso, do druhé nakrájená játra. Obojí promícháme a necháme odležet v chladnu. Alespoň hodinu.
Nakrájíme si i cuketu (třeba na půlkolečka, ale klidně i na hranolky) a pórek. Na pánvi rozpálíme olej, opečeme vepřové maso a vyjmeme z pánve. Je-li třeba přidáme trochu oleje a orestujeme játra - opět vyjmeme a nakonec krátce orestujeme zeleninu. Cuketa by měla zůstat křupavá. Do pánve vrátíme obojí maso, zastříkneme sojovou omáčkou (asi 1 až 2 lžíce) a lehce promícháme. Tento postup je zvolen proto, aby suroviny měly v pánvi dost prostoru a rychle se opékaly.
Podáváme s rýží.
Poznámka:
Mám to vyzkoušené jen s uvedenou směsí na čínu od Vitany. Pozor, jde asi o 8 porcí!