Krůtí maso nakrájíme na kostky, z paprik odstraníme jádřince a také je nakrájíme na proužky. Očistíme a nakrájíme i naťové cibulky. Slaninu si nakrájíme na proužky.
Na pánvi na lžíci oleje opečeme nakrájenou slaninu a posekanou chilli papričku, přidáme maso a orestujeme. Osolíme, opepříme a lehce posypeme chilli kořením. Potom přidáme nakrájenou papriku a po chvíli i červené fazole (bez nálevu). Nakonec zakápneme trochou kečupu, přidáme naťovou cibulku, promícháme a necháme společně pár minut prohřát.
Podáváme s čerstvým chlebem.
Poznámka:
Je to rychlé a tímto jídlem se zavděčíte zejména mužským strávníkům. Pokud máte rádi fazole, použijte klidně dvě konzervy, jinak stačí jedna.