Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové teriyaki
(vde)
recept číslo: 2881
terivep.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g vepřové kýtÿ
2 balení speciální asijské omáčky teriyaki
2 lžíce oleje
 

Postup

Maso z kýty nakrájíme na velmi tenké plátky o rozměrech asi 4 x 4 cm. Na rozpáleném oleji maso krátce orestujeme, zalijeme omáčkou terijaki, promícháme a asi 5 minut společně podusíme.
Podáváme s (jasmínovou) rýží. A protože příprava trvá velmi krátce a tento pokrm si to přímo vyžaduje, věnujeme čas přípravě salátu z čerstvé zeleniny.

Poznámka: Omáčka terijaki se skládá z japonské sojové omáčky, vína Mirin, cukru, zázvoru a česneku. Ve speciálních obchodech ji lze koupit i hotovou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".