Mouku prosejeme do mísy, přidáme cukr, med, nasekané máslo, vejce, jedlou sodu, sůl a všechno koření. Rukama vypracujeme hladké těsto (trochu se lepí), zabalíme ho do potravinářské fólie a necháme alespoň tři hodiny(klidně i přes noc) odpočinout v chladnu.
Těsto rozválíme na pomoučeném vále na plát o síle asi 2 cm a formičkou vykrajujeme tvary. Klademe na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě při teplotě asi 160 st. C. Upečené přesuneme na rovnou podložku (nenecháváme na horkém plechu) a necháme vychladnout.
Z prosátého cukru a bílku umícháme vařečkou hustou polevu. Chce to trochu trpělivosti, trvá to asi 10 minut. Polevu dáme do silnějšího sáčku s ustřihnutým rohem (nebo do spec. sáčku na polevy a sušenky ozdobíme).
Lépe chutnají odležené, proto se pečou mezi prvními.